keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Goosebumps Kauhumaa: Noidutun Naamion Nauru

NOIDUTUN NAAMION NAURU


Kirjan päähenkilöinä ovat Carly Beth ja Sabrina. Viime Halloweenina Carlylla oli ongelmia naamionsa kanssa. Onkohan tänä vuonna? Kokeiltuaan mystistä halloween naamiota Carly Beth ei palaa entiselleen. Tyttö, joka ennen pelkäsi omaa varjoaankin, on nykyisin rohkea, mutta oudolla tavalla riivattu. Carly Beth ja hänen ystävänsä Sabrina lähtevät töihin maatilalle. Autiosta hevostallista kerrotaan kammottavaa tarinaa, johon liittyy kuolleen tallipojan naamio! Silloin kaikki alkaa mennä mullin mallin. Carly tapaa salaperäisen henkilön.

KAUHUMAA OSA 2

Juuri kun luulisi että Carlyn ja Sabrinan seikkailut ovat ohi, he saavat kutsukorttinsa Kauhumaan huvipuistoon. He eivät tiedä, että saattavat joutua mukaan TODELLISEEN kauhutarinaan. Tämä on jatko osaa edelliselle Goosebumps Kauhumaa kirjalle.

Lukemani kirja siis Goosebumps Kauhumaa: Noidutun Naamion Nauru Tekijä on R.L.STINE. Kirja oli mahtava, suosittelen sitä 11- vuotiaille ja vanhemmille, jotka tykkäävä pelottavista kirjoista kuten minä. Kauhu odottaa sinua........!

Emil Grankvist


1 kommentti: