maanantai 24. lokakuuta 2011

Goosebumps Kauhumaa: Tohtori Mielipuoli

R.L.Stine
Tohtori Mielipuoli

Aiemmin samassa sarjassa ilmestyneet kirjat: 1. Nukkeni mun.2. Syvyyksien syylä.3. Monsterin verta aamiaiseksi.4. Noidutun naamion nauru. (5. Tohtori mielipuoli)

Päähenkilö Robby, joka piirtää sarjakuvia. Robby on keskimmäinen kolmesta lapsesta. Perheeseen kuuluu Äiti, Isä, ja sisarukset Sam ja Taylor. Perhe lähtee telttailemaan ja matkalla Robby esittelee Samille uuden sarjakuvahamon Tohtori Mielipuolen. Jännitys kasvaa kun Robbyn luomat sarjishahmot alkavat ilmaantua tosielämään:Tohtori Mielipuoli nappaa Robbyn veljen Samin ihan naapurintytön Brooken silmien edestä ja TV-ohjelmassa vieraana on toinen hahmo Violetti Vimma. Entäs sitten kun Robbin sarjis alkaa elää omaa elämäänsä ja sarjakuvamaailmaan ilmestyvät kadonneet Sam ja Brooke. Loppuratkaisu on yllättävä, muuta en siitä kerro kannattaa lukea kirja.

Tervetuloa Kauhumaahan!

Kirjan toisessa osassa Robby saapuu kauhumaahan, jonka hän olettaa olevan tavallinen huvipuisto. Eksyttyään Robby tapaa Carlyn ja Sabrinan, jotka myös ovat eksyneet. Kolmikko törmää ihmisusiin, joiden kynsistä he pääsevät pakenemaan. Peliluola saa houkuteltua Robbyn pelaamaan videopelejä. Pelit eivät kuitenkaan ole aivan tavallisia pelejä.

Suosittelen kirjaa niille jotka tykkäävät jännitystarinoista.
Itse olisin lukenut toisen osan loppuun asti. Olisi kiva tietää miten tarina loppuu.
Eka tarina Tohtori Mielipuoli oli ihan ok.

Saana Keronen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti